Akoestiek verbeteren

Presentatiesysteem

De gevolgen van slechte akoestiek herkent iedereen, bewust of onbewust. In ruimtes met hoofdzakelijk harde materialen zal de akoestiek slechter zijn dan een ruimte met veel zachte, absorberende materialen.

Om goede geluidskwaliteit te waarborgen, natuurlijk in de ruimte zelf, maar ook wanneer u geluid uitzend of opneemt

Effecten van slechte akoestiek zijn:

  • hinderlijke galm
  • holle klank
  • slechte verstaanbaarheid
  • ongewenste ruis, onrust, en zelfs gezondheidsklachten zoals hoofdpijn

Met onze expertise in het ontwikkelen en aanleggen van professionele geluidsinstallaties is de akoestiek een factor waarmee wij dagelijks te maken hebben.

Een kwalitatief goede geluidsinstallatie komt zoals gezegd niet uit de verf als de akoestiek niet in orde is. Andersom kan een (bestaande) geluidsinstallatie aanzienlijk beter tot zijn recht komen wanneer er akoestische maatregelen worden getroffen.

Wat kunt u van ons verwachten?

Oplossing slechte Akoestiek

Door akoestische panelen te installeren (wand en/of plafond) zal de akoestiek in een ruimte al snel drastisch verbeteren. Hierbij geldt: Hoe meer panelen, hoe hoger de absorptiewaarde (= akoestische verbetering).

Graag adviseren wij u over mogelijke maatregelen die de akoestiek in uw ruimte kunnen verbeteren. Dit doen wij door het geven van een eerlijk en praktisch advies en door het leveren en installeren van akoestische panelen of andere absorberende materialen.

In specifieke gevallen kan het echter verstandig zijn om vooraf een akoestisch rapport op te laten stellen. In dit geval kunnen wij u adviseren en voor u bemiddelen.

Akoestiek verbeteren

Wij leveren akoestische oplossingen voor

Kantoren

Horeca

Uitvaart en Religie

Onderwijs

Wijk-en Cultuurcentra

Zorg

Wat kunnen we voor u betekenen?

Neem contact op voor meer informatie of maak een vrijblijvende afspraak op uw locatie.
Natuurlijk bent u ook welkom in onze showroom.
CONTACT OPNEMEN BEKIJK PROJECTEN