Samenwerking audiovisuele installaties

Maak gebruik van onze gespecialiseerde producten en diensten.

Heeft u vanuit uw vakgebied (electro, bouw, ICT of facilitair) uitdagingen op het gebied van audiovisuele techniek? Neem dan gerust eens contact met ons op.
Wij werken graag met u samen waar het aankomt op professioneel geluid, beeld en licht.

Wat wij voor u kunnen betekenen:

Maar vooral: samenwerking zoals ú dat wenst. Van enkel toelevering tot het compleet ontzorgen van uw project. Van advies tot offerte en van installatie tot reparatie en onderhoud.

VRAAG INFORMATIE AAN

Persoonlijke samenwerking

Met een hecht team van 3 vaste krachten werken wij dagelijks aan nieuwe en bestaande geluidsinstallaties en presentatiesystemen bij o.a. bedrijven, overheid en verenigingen. Niet zelden in opdracht van, of in samenwerking met, specialisten uit andere branches. in de bouw, installatie, projectinrichting of architectuur.

Hier zit de win-win in het feit dat we elkaars vakgebied kunnen versterken, wat resulteert in een eenduidige totaaloplossing voor de eindklant.
Meer weten? Neem gerust contact op.

CONTACT OPNEMEN
Joost en Tim van C&S

''Sounds like your Vision''

installatieservice

Vakkundige installatie

Desgewenst dragen wij zorg voor vakkundige montage van de installatie. Onze monteurs werken nauwkeurig en netjes volgens de VCA richtlijnen en de NEN1010 norm.

Als vanzelfsprekend werken wij uitsluitend met kwalitatief goed en gekeurd gereedschap en staat veiligheid hoog in het vaandel.

Bent u bouwbegeleider, E-installateurs of ICT specialist? Betrek ons gerust bij úw project, wij werken graag in samenwerking of in opdracht.

VRAAG INFORMATIE AAN

Wat kunnen we voor u betekenen?

Neem contact op voor informatie of maak vrijblijvend een afspraak op uw locatie. Natuurlijk bent u ook welkom in onze showroom.