C&S Audiovisueel is ECLER Premium Partner

Ecler

Bij C&S Audiovisueel maken wij al jaren gebruik van ECLER audio producten.
Na jarenlang dealerschap van dit prachtige merk zijn wij sinds 2017 officieel ECLER Premium Partner.

Het Premium Partner label is voor ons een erkenning waar we trots op zijn. Kennis, kunde en service zijn onder andere punten die van groot belang zijn om Premium Partner te mogen zijn. Wij kunnen, door onze hoge productkennis en jarenlange ervaring, onze klanten verzekeren van goed en eerlijk advies, vakkundige installatie en perfecte service.

Graag kijken we samen met u hoe ECLER binnen uw project een meerwaarde kan bieden.

CONTACT OPNEMEN

Over ECLER

Het Spaanse audiomerk ECLER is sinds 1965 actief vanuit haar hoofdkantoor in Barcelona. Professionele geluidsapparatuur wordt hier bedacht, ontworpen en ontwikkeld.

Tegenwoordig heeft ECLER een indrukwekkend assortiment producten voor o.a. het bedrijfsleven, het onderwijs, sport-, recreatie- en horecabedrijven. Producten die zich onderscheiden door kwaliteit, functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid.

Ecler is wereldwijd actief in meer dan 50 landen.

Achtergrondmuziek bedrijfshal
Ecler Audeo - giugiaro design

Design & Duurzaam

De oplossingen van ECLER kenmerken zich door de perfecte prijs-kwaliteit verhouding. Binnen het kwalitatieve segment krijg je nergens meer ‘value for money’. Niet op de laatste plaats door de lage uitval van producten (0,2%) en de lange levensduur: tot driemaal langer dan belangrijke concurrenten.

Daarnaast wordt veel belang gehecht aan het ontwerp van producten. Dit zie je terug in de luidsprekers welke ontworpen zijn door de beroemde Italiaanse ontwerper Giugiaro.

Het gebruik van klasse D versterkers, geschakelde voedingen en auto-stand-by functionaliteit dragen bij aan het bewust en zuinig omgaan met energie. Samen met gebruik van recyclebaar materiaal geeft aan dat ECLER begaan is met onze planeet en haar steentje bijdraagt aan energiebesparing en CO2 emissiereductie.

Showroom

In onze showroom staan vele ECLER oplossingen demoklaar opgesteld. Van voorgeconfigureerde bedieningspanelen tot complete luidsprekerseries.

Informatie & contact
Neem contact op voor meer informatie over de producten en oplossingen die Ecler te bieden heeft.

Voor installateurs en technische bedrijven

Wilt u ECLER toepassen binnen uw eigen project? C&S geeft als subdistributeur graag advies en wij garanderen betrouwbare en snelle levering.
Desgewenst ondersteunen wij ook met installatiepersoneel. Neem contact op voor alle mogelijkheden en condities.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Neem contact op voor informatie of maak vrijblijvend een afspraak op uw locatie. Natuurlijk bent u ook welkom in onze showroom.