Geluidsinstallaties voor Zorg

Achtergrondmuziek op de praktijk en in de wachtruimte.

geluidsinstallatie wachtkamer

Een entree of wachtruimte voelt voor uw cliënten toegankelijker en prettiger wanneer de stilte wordt doorbroken met prettige achtergrondmuziek. Dit geldt des te meer in de zorg (tandarts, fysiotherapeut, huisarts, apotheek, etc.).

Wij adviseren, leveren en installeren de apparatuur zoals de bedieningspanelen en de inbouwluidsprekers. Voor de radio wordt doorgaans gekozen voor een internetradio, waarmee u alle denkbare radiozenders storingsvrij kunt streamen.

Geen omkijken naar uw installatie

Voorkom dat u of uw medewerker dagelijks een taak heeft aan het in-/uitschakelen of afstellen van apparatuur. Wij leveren geluidsinstallaties voor achtergrondmuziek die automatisch inschakelen op gezette tijden.

Achtergrondmuziek in de behandelruimte

Ook in de behandelruimte kan muziek gewenst zijn. Hier adviseren wij wel dat u het volume eenvoudig lokaal kunt bedienen, omdat voor sommige patiënten, maar ook voor specifieke behandelingen, een andere geluidsniveau gewenst is.

Wat kunt u van ons verwachten?

Kwaliteit
Hoge beeldkwaliteit en betrouwbaarheid

Gebruiksvriendelijk
Eénknopsbediening, automatische functies en andere slimme functionaliteiten.

Optimale prijs-kwaliteit
Door kennis en kunde én een geweldig assortiment in presentatie- en beeld apparatuur komen wij tot doeltreffende oplossingen van optimale kwaliteit binnen vrijwel elk budget.

Vakkundige installatie
Naast advies en levering installeren en servicen wij volgens de geldende normen en veiligheidseisen.

Presentatiesysteem

Projecten in deze categorie