Ontruimingsinstallatie

Wij leveren Type A ontruimingsinstallaties, van ontwerp tot oplevering.
Luidspreker

Wij verzorgen ontwerp, levering en installatie van type A ontruimingsinstallaties.

Een type A ontruimingsinstallatie zorgt bij calamiteiten voor alarmering middels (live) gesproken woord, door een installatie met luidsprekers. Afhankelijk van uw situatie kunnen de verschillende luidsprekers zone-specifiek worden aangestuurd, zodat alleen de relevante zones relevante informatie krijgen over bijvoorbeeld vluchtwegen.

C&S Audiovisueel is specialist in advies, levering en installatie van ontruimingsinstallaties type A. Graag voorzien we u van advies en ontwerp tot de installatie en het onderhoud.

VRAAG INFORMATIE AAN

Type A installatie verplicht?

U kunt natuurlijk altijd de keus maken om een Type A installatie toe te passen. Zeker wanneer u de installatie multi-inzetbaar maakt, bijvoorbeeld door de installatie te gebruiken voorn omroepmogelijkheden, signalering (deursensor, pauzebel) of het weergeven van achtergrondmuziek.

Soms heeft u echter geen keus en is een Type A ontruimingsinstallatie een must vanwege regelgeving of op last van brandweer of verzekeraar.

Wanneer is een Type A installatie niet per sé verplicht maar wél handig?

  • Wanneer u achtergrondmuziek in uw pand of op uw terrein wilt weergeven
  • Wanneer er regelmatig wordt moet worden omgeroepen
  • Wanneer u de installatie ook wilt toepassen voor signalering
  • Wanneer u (reclame)boodschappen wilt weergeven over de luidsprekers
omroep installatie

``Wij adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden``

achtergrondmuziek systeem

Vakkundige installatie

Wij dragen zorg voor vakkundige montage van uw installatie. Onze monteurs werken nauwkeurig en netjes volgens de VCA richtlijnen en de NEN1010 norm.

Als vanzelfsprekend werken wij uitsluitend met kwalitatief goed en gekeurd gereedschap en staat veiligheid hoog in het vaandel.

Wij realiseren uw project graag van A tot Z. Desgevraagd blijkt ook de samenwerking met bouwbegeleiders, E-installateurs en ICT specialisten.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Neem contact op voor informatie of maak vrijblijvend een afspraak op uw locatie. Natuurlijk bent u ook welkom in onze showroom.