Persoonlijke samenwerking

Ons professionele team werkt dagelijks aan nieuwe en bestaande geluidsinstallaties en presentatiesystemen bij o.a. bedrijven en overheid. In opdracht van, of in samenwerking met partners in de bouw, installatietechniek, projectinrichting of architectuur.

Samenwerking tussen specialisten met als gezamenlijke doel: een optimaal resultaat voor de eindgebruiker. Meer weten? Neem contact op!

CONTACT OPNEMEN
Team C&S Audiovisueel

''Sounds like your Vision''

vacature av monteur installatie service

Vakkundige installatie

Desgewenst dragen wij zorg voor vakkundige montage van de installatie. Onze monteurs werken nauwkeurig en netjes volgens de VCA richtlijnen en de NEN1010 norm.

Als vanzelfsprekend werken wij uitsluitend met kwalitatief goed en gekeurd gereedschap en staat veiligheid hoog in het vaandel.

Bent u bouwbegeleider, E-installateur of ICT specialist? Dan laten wij ons graag betrekken bij uw project. Een samenwerking zoals u dat wenst: van enkel toelevering van materialen, tot de volledige ontzorging van AV-gerelateerde installaties.

VRAAG INFORMATIE AAN

Wat kunnen we voor u betekenen?

Neem contact op voor informatie of maak vrijblijvend een afspraak op uw locatie. Natuurlijk bent u ook welkom in onze showroom.