Duurzame ambitie

Het gloednieuwe bedrijfspand van Assink & Schipholt is gerealiseerd met aandacht voor duurzaamheid en groei. In vele facetten een prachtig modern onderkomen voor de ruim dertig medewerkers, waarbij ook aandacht is besteed aan een centrale geluidsinstallatie door het gehele bedrijfspand.

Muziek op de werkvloer

In de liefst 12 meter hoge werkplaats zorgen muziekhoorns voor gelijkmatig geluidsbeeld in beide bedrijfshallen. De kantine, vergaderruimtes, kantoren en ontvangstruimte zijn voorzien van inbouwluidsprekers, per ruimte bedienbaar in bron en volume. Medewerkers hebben lokale regie over het geluid en de muziekkeus, op basis van centraal beheerde radiozenders.

Omroep en signalering

Behalve voor muziekweergave is de installatie geschikt voor omroep en signalering.
Een omroeppost bij de receptie geeft de mogelijkheid om een oproep te doen in één of meerdere ruimtes naar keuze. Middels tijdscherma’s of triggers kunnen bijvoorbeeld (pauze)signaleringen of een deurbel worden weergeven.

Wilt u vrijblijvend advies over een praktische en optimaal functionerende installatie binnen uw bedrijf? Bel ons op 074-3490268 of mail info@cs-av.nl voor vrijblijvend advies!

CONTACT OPNEMEN