C.T. Stork College

In het voorjaar van 2016 is in Hengelo gestart met de bouw van een nieuw VMBO schoolgebouw. In deze moderne school worden vanaf 2018 het Gilde College van OSG Hengelo en de Spindel van Scholengroep Carmel Hengelo gehuisvest. In navolging op installaties die we hebben gemaakt voor Scholengroep Carmel in Borne en Hengelo hebben we voor het nieuwe VMBO wederom een schooltheater ingericht.

  • Eenvoudig bedienbaar met touchscreen, tablet of telefoon
  • Te bedienen door alle gebruikers in de basis functies
  • Te bedienen door technici wanneer complexe AV techniek gewenst is

Eenvoudig in gebruik

Voor een ouderavond of presentatie kan het systeem worden bediend door alle gebruikers die toegang hebben tot het touchscreen. Het systeem inschakelen, één of meerdere microfoons activeren en zorgen dat een spreker in de spotlight staat wordt gedaan met minimale technische kennis. Voor uitgebreide uitvoeringen, toneel of een bandje wordt gebruik gemaakt van een Allen & Heath digitale mengtafel. Lichtstanden voor zowel frontlicht als tegenlicht worden opgeroepen vanuit vooraf ingestelde presets.

Nachtreset en calamiteiten

De nachtreset zorgt ervoor dat het systeem iedere nacht automatisch wordt uitgeschakeld. Daarnaast staan alle instellingen weer in de basis instelling. Door deze handig functie treffen gebruikers het systeem altijd in dezelfde herkenbare status. De centrale processor is gekoppeld aan de brand/ontruimingsinstallatie. Bij calamiteiten schakelt het systeem automatisch uit.

Relatie: C.T. Stok College | Datum oplevering: december 2017 | Categorie: Geluidsinstallaties , Lichtinstallaties |

CONTACT OPNEMEN