Audiovisueel systeem EMM international Experience center

Bij EMM International BV in Zwolle is een wereldwijde speler op het gebied van non-paint. Non-paint wil zeggen alle producten die nodig zijn ten behoeve van het lakken/verven en het proces van het opbrengen van de lakken/verf. Vanuit de hoofdvestiging exporteert EMM naar meer dan 70 landen. In het Experience Center op de nieuwe hoofdvestiging worden diverse processen getoond waarvoor EMM producten levert. C&S mocht hier een geïntegreerd systeem met geluid, licht en video realiseren wat heeft geresulteerd in een doordachte centraal aangestuurde AV-installatie. Elk ‘proces’ wordt uitgelicht door enkele RGBW-colorspots. Daarnaast zijn er voor elk proces specifieke productvideo’s. Zodra een accountmanager via het touchscreen aan de wand of de mobiele app een proces selecteert gaat het licht uit, spots aan en worden de betreffende productvideo ingestart. Het systeem is daarnaast uitgerust voor het afspelen van achtergrondmuziek en het geven van (draadloze) presentaties. Door gebruik te maken van presets worden diverse settings (dagstand, nachtstand) met automatisch ingestart. Wij wensen EMM veel succes met het nieuwe Experience Center.

Deze installatie bestaat uit:

  • in de grote werkplaats is gekozen voor geluidsweergave middels hangende bolluidsprekers. Deze luidsprekers verspreiden het geluid egaal in de werkplaats.
  • In de kantine en op het terras is zowel met inbouwluidsprekers als compacte opbouwluidsprekers het geluid onafhankelijk van andere ruimtes in te stellen.
  • Ook in de kantoren hebben medewerkers zelf de regie over het geluid met zowel zenderkeuze als volume.

Relatie: EMM International BV | Datum oplevering: december 2017 | Categorie: Presentatiesystemen, Licht installaties |

CONTACT OPNEMEN