Esschert Design

Esschert Design in Enschede kunnen we al sinds 2007 tot onze trouwe klanten rekenen. Indrukwekkend is de groei die het bedrijf in de loop der jaren heeft doorgemaakt, waarbij wij telkens partner mochten zijn voor advies, levering en installatie van o.a. showroomverlichting en geluidsinstallaties.

Showroomverlichting

De nieuwe showroom (oplevering 2020) hebben we ingericht met meer dan honderd meter lichtrail, waarmee de vele LED-armaturen geheel vrij ingedeeld kunnen worden. Zo kan het lichtplan telkens afgestemd worden op de wisselende inrichting van de showroom.

Subsidie

De energie-efficiënte LED-lichtbronnen bieden meer dan 100 lumen (lichtopbrengst) per watt, zodat aanspraak gemaakt kon worden op de EIA-regeling (Energie-investeringsaftrek voor ondernemers).

Achtergrondmuziek showroom

Ondanks de vele vierkante meters vloeroppervlak, verdeeld over meerdere ruimtes en verdiepingen, is in vrijwel elk hoekje en gaatje sfeervolle achtergrondmuziek hoorbaar. Met een installatie op basis van opbouwluidsprekers, een internetradio en volumeregeling per verdieping, is dit op efficiënte wijze gerealiseerd.

Relatie: Esschert Design | Datum oplevering: 2007-2020 | Categorie: Licht installaties, Geluidsinstallaties

CONTACT OPNEMEN