Achtergrondmuziek in wachtruimte

Bij Gezondheidscentrum Veldpoort in Enschede hebben we een geluidsinstallatie geïnstalleerd in de wachtruimte van de huisartsen.

Aangenaam wachten & privacy

Subtiele achtergrondmuziek veraangenaamd het wachten en maskeert daarnaast gesprekken die gevoerd worden bij de balie.

Eenvoudig

Medewerkers bij Gezondheidscentrum Veldpoort hebben geen omkijken naar het achtergrondmuziek-systeem. Door gebruik te maken van een slimme “schedule-functie” hebben we een autonome geluidsinstallatie gecreëerd. Op werkdagen wordt de installatie volledig automatisch ingeschakeld in de ochtend en uitgeschakeld in de avond en het weekend.

Subtiele luidsprekers

In de wachtruimte zijn vier zeer compacte luidsprekers gemonteerd voor een prettig en egaal klankbeeld.

Compacte Systeemkast

Het hart van de installatie is ondergebracht in een compacte systeemkast welke is gemonteerd in de technische ruimte van het gezondheidscentrum.

Configuratie mediaspeler

Voor het configureren van de mediaspeler en het beheren van de schakeltijden van het systeem helpen wij de Veldpoort online. Op afstand worden door ons de instellingen beheerd en geconfigureerd. Handig, snel en efficiënt!

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor úw wachtruimte? Bel ons op 074-3490268 of mail info@cs-av.nl voor vrijblijvend advies!

Relatie: Gezondheidscentrum de Veldpoort | Datum oplevering: juli 2022 | Categorie: | Geluidsinstallaties | Geluidsinstallaties voor zorg

CONTACT OPNEMEN