Na een grondige verbouwing heeft juwelier Wissink in Enschede een totale metamorfose ondergaan. Een vergroot winkeloppervlak, gerenoveerde gevel en een nieuw modern interieur zijn in slechts 4 weken tijd gerealiseerd.

Achtergrondmuziek in winkel en werkplaats

Tijdens de verbouwing realiseerden wij een nieuwe geluidsinstallatie voor achtergrondmuziek in de winkel en de twee werkplaatsen. Hiervoor hebben we gebruik gemaakt subtiele Apart Audio plafond inbouwluidsprekers in de winkel, voor een egaal verdeeld klankbeeld in de gehele winkel. Zodoende is de winkelmuziek nergens te hard of juist onhoorbaar, maar optimaal bepalend voor de juiste sfeer.

Voor muziek in de twee werkplaatsen is gebruik gemaakt van subtiele Apart Audio Mask opbouwluidsprekers. De twee Ecler Eplayer1 internetradio’s zorgen voor de juiste muziek in zowel winkel als werkplaats. Met wand-volumeregelaars wordt het volume voor de winkel en de werkplaats eenvoudig ingesteld.

Narrowcasting

Achter de balie is een tv-scherm gemonteerd. In een centraal systeem wordt de getoonde content eenvoudig beheerd en aangepast door middel van overzichtelijke software. Informatie over acties, aanbiedingen en openingstijden worden getoond aan winkelend publiek.

Relatie: Juwelier Wissink | Datum oplevering: Oktober 2016 | Categorie: Geluidsinstallatie, Presentatiesystemen |

CONTACT OPNEMEN