Nijhof schoenen

Aan de Sloetsweg in Hengelo is Nijhof Schoenen reeds jarenlang een bekend adres voor een groot aanbod schoenen. Naast een moderne webshop hecht Nijhof veel waarde aan persoonlijk contact en beleving voor de klant. Mede daardoor heeft Nijhof in begin 2018 het winkelpand volledig gerestyled. Een grote ingreep waarin het volledige interieur vernieuwd en gemoderniseerd is.

Achtergrondmuziek

Wij hebben voor Nijhof een geluidstinsinstallatie ontworpen en geïnstalleerd. Met plafond inbouwluidsprekers in de winkel en het magazijn klinkt overal achtergrondmuziek afkomstig van een internetradio. Daarnaast kan met een paging-microfoon een spraakoproep worden gedaan vanuit de winkel naar het magazijn. Met verschillende volumeregelaars kan het volume in zones binnen de winkel en het magazijn worden ingesteld.

Narrowcasting

In de winkel zijn vier LED schermen te vinden waarop informatie en aanbiedingen te zien zijn. Deze informatie wordt via een centraal systeem door Nijhof zelf beheerd en bijgewerkt. De Tv’s zijn in samenwerking met Harmeling interieurconcepten verwerkt in het interieur.

Webshop-zuil

Midden in de winkel staat een webshop-zuil waarop klanten direct inspiratie kunnen opdoen in de webshop van Nijhof Schoenen. Hiervoor is een groot touchscreen ondergebracht in een industriële behuizing.

Relatie: Nijhof Schoenen | Datum oplevering: februari 2018 | Categorie: Presentatiesystemen, Geluidsinstallaties |

CONTACT OPNEMEN