Presentatiesysteem

In de oranjerie is een maatwerk presentatiesysteem opgeleverd. Naast het behalen van de hoogst mogelijke kwaliteit was de uitdaging om de installatie zo subtiel mogelijk te integreren in de ruimte. De installatie bestaat uit een groot elektrisch scherm, een krachtige Full HD projector, tweetal aansluitpunten en een overzichtelijk geautomatiseerd bedienpaneel.

Eenvoudig bedienbaar geluid

De Oranjerie omvat twee zalen, de ‘Brasserie’ en ‘Oranjerie’. Achter de barren in beide ruimtes is een bedieningspaneel voor bronselectie en volumeregeling geplaatst. Afhankelijk van de toepassing kunnen de ruimtes gelijk of juist apart worden ingesteld wat betreft de audio voor muziek en/of presentaties.

Het systeem is reeds voorbereid op toekomstige uitbreiding (terrassen). Voor achtergrondmuziek kan een mobiel apparaat zoals een laptop of smartphone worden aangesloten op de daarvoor aanwezige aansluitpanelen.

Een draadloos “Speechline” microfoonsysteem zorgt ervoor dat altijd een professionele draadloze microfoon ‘stand by’ staat. Met het bijbehorende laadstation is het wisselen van batterijen verleden tijd

Relatie: Oranjerie Ruurlo | Datum oplevering: 2017-2018 | Categorie: Geluidsinstallaties, Presentatiesystemen |

CONTACT OPNEMEN