Geluidsinstallatie in het Noaberhoes op sportpark+

In oktober 2017 heeft voetbalvereniging Rood Zwart uit Delden de nieuwe kantine in gebruik genomen. Met een enorme ploeg vrijwilligers heeft de vereniging het afgelopen jaar keihard gewerkt aan de bouw van het Noaberhoes. Het masterplan voor het opnieuw inrichten van het volledige terrein draagt de naam Sportpark+.

Geluidsinstallatie

Voor de nieuwe kantine hebben wij een moderne geluidsinstallatie ontworpen en geleverd. Een belangrijk onderdeel van de nieuwe installatie is de eenvoudige bediening van het systeem. De kantine wordt gerund door een grote groep vrijwilligers. Wij zijn van mening dat deze mensen volledig gefocust moeten zijn op het verkopen van koffie, sportdrankjes en gehaktballen. Ergernissen door een oerwoud aan knoppen en overbodige schuiven zijn bij Rood Zwart voorgoed verleden tijd. Door een overzichtelijk touch-bedienpaneel is het voor iedereen mogelijk de geluidsinstallatie optimaal te benutten.

Luidsprekers

In de kantine zijn zes Mask8 luidsprekers van Apart Audio gebruikt welke in het laag worden aangevuld met twee subwoofers. Op het balkon, met uitzicht over het voetbalveld, en het terras zijn Mask4 luidsprekers gemonteerd. In zowel de kantine als op het terras kan achtergrondmuziek worden gedraaid. Maar ook vergaderingen, presentaties en toespraken kunnen perfect worden weergegeven op deze luidsprekers.

Technisch hart

Het hart van de installatie bestaat uit een centrale matrix mixer, versterkers, media-speler en internetradio. Deze componenten zijn opgenomen in een patchkast welke is geplaatst in de technische ruimte op de begane grond. Alle instellingen voor audio, zoals klankkleur en beveiligingen, zijn digitaal aangemaakt en niet toegankelijk voor barpersoneel. Tevens bespaard de plaatsing in de technische ruimte veel ruimte achter de bar. Deze ruimte kan optimaal worden benut voor sportdrankjes, snoepzakjes en andere typische kantine-verkoopwaar.

Audiobronnen

In de kantine, achter de bar, is een overzichtelijk touch bedienpaneel opgenomen waarop barpersoneel alle functies van de installatie kan bedienen. Radiozenders, microfoon, externe audiobronnen of geluid afkomstig van TV wordt hier gekozen en in volume afgesteld.

Flexibel en veelzijdig

Door gebruik te maken van een centrale audio processor met matrix mixer van ECLER kan Rood Zwart in de toekomst de geluids installatie eenvoudig uitbreiden naar meerdere zones of velden. De bedienpanelen zijn in het geval van een wijziging in het systeem eenvoudig aan te passen naar nieuw gebruik. Benieuwd naar de mogelijkheden van een geluidsinstallatie die ook eenvoudig te bedienen is? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en meer informatie.

Relatie: FS Solutions B.V. | Datum oplevering: juli 2018 | Categorie: Geluidsinstallaties |

CONTACT OPNEMEN