Conferencing installatie voor meetings op afstand

Bij Holland Controls mochten we deze fraaie vergader- en presentatieruimte enkele jaren geleden al voorzien van een presentatiesysteem. Nu hebben we de techniek voor videoconferencing professioneel aangepakt.

Perfect geluid en Beeld

De microfoons zijn uitgerust met AEC, DSP, AGC en 360d. Dat betekent zoveel als: iedereen is in de hele ruimte kraakhelder verstaanbaar, op gelijk volumeniveau en zonder echo’s!
Andersom worden de deelnemers op afstand duidelijk weergegeven via de luidsprekers in de ruimte.

De automatische camera onder het scherm heeft verschillende camerastanden en een zoomfunctie voor gedetailleerde beeldweergave.

Geen kabels of losse apparaten in de ruimte.

Losse microfoons of speakers op tafel, kabels over de vloer… als je kon kiezen dan wil je dat liever niet. Deze klant kón kiezen en dus koos hij voor een invulling met microfoons en luidsprekers in het plafond. Zo is de installatie al even ‘clean’ als de overdracht van beeld en geluid.

Tweede scherm

Een extra gemak is de uitrusting met een tweede scherm. Deze wordt gebruikt voor de weergave van deelnemers op afstand, maar ook als volwaardig touchscreen voor notities en extra weergavemogelijkheden tijdens presentaties en vergaderingen. Het grote projectiescherm kan tegelijkertijd ingezet wordt voor presentaties in full screen.

Bedieningsgemak

Losse afstandsbedieningen zijn overbodig. Een eenvoudig centraal bedienpaneel en auto-start functies in de apparatuur zorgen ervoor dat de installatie door iedereen eenvoudig kan worden gebruikt.

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor úw ruimte? Bel ons op 074-3490268 of mail info@cs-av.nl voor vrijblijvend advies!

CONTACT OPNEMEN