Audio installatie Yuzu Enschede

Asian Grand Cafe Yuzu is een eigentijdse horecagelegenheid met op het menu een mix van het beste uit verschillende Aziatische keukens.

Tijdens de renovatie van het interieur is ons gevraagd de bestaande geluidsinstallatie een grondige update te geven. Omdat Yuzu bestaat uit meerdere ruimtes is gekozen voor een eenvoudig te bedienen meerzonesysteem te gebruiken.

Het barpersoneel kan volumes en muziekbronnen per zone eenvoudig kiezen. Door de centrale bediening is de installatie enorm veelzijdig. Denk bij voorbeeld aan toonregeling, limiting en automatische nachtreset zodat het systeem elke ochtend in de juiste configuratie paraat staat voor een nieuwe dag.

Een andere slimme feature is het volume op het buitenterras, dat iedere avond om 22.00u automatsich naar een voor de buurt acceptabel volume wordt teruggezet.

DJ SET

In het weekend wordt regelmatig overgeschakeld naar een DJ. Samen met de interieurbouwer hebben wij hiervoor een DJ booth op maat voorzien van Pioneer DJ gear geleverd.

Achtergrondmuziek en meer

Met de uitgevoerde update beschikt Yuzu over een achtergrondmuziek installatie welke eenvoudig bedienbaar is voor alle personeel. Geen overbodige knoppen en schuiven zijn hier het bewijs van. Met de inbouwluidsprekers, subwoofer en versterkers van Electro Voice tilt Yuzu de muziek trouwens makkelijk voorbij de achtergrond als er wat te vieren valt.

Relatie: Asian Grand Cafe Yuzu | Datum oplevering: Juni 2017 | Categorie: Geluidsinstallatie |

CONTACT OPNEMEN