Workplace Management

Roombooking

Roombooking op deuren verwijst naar het systeem waarbij deuren van vergaderzalen, conferentieruimtes of andere gedeelde ruimtes zijn uitgerust met technologie om de boeking en planning van deze ruimtes te vergemakkelijken. Dit systeem stelt gebruikers in staat om in real-time de beschikbaarheid van een specifieke ruimte te controleren en deze direct te reserveren.

Met roombooking op deuren kunnen gebruikers snel zien of een ruimte beschikbaar is op een bepaald moment en kunnen ze deze ruimte reserveren voor een specifieke tijd en datum. Het biedt een handige en efficiënte manier om vergaderruimtes te beheren zonder dat er extra apparatuur nodig is.

Deskbooking

Deskbooking is een efficiënt en flexibel systeem voor het reserveren van bureaus of werkplekken op kantoren of andere werkplekken. Met deskbooking kunnen medewerkers hun gewenste bureau selecteren en reserveren op basis van hun behoeften en voorkeuren. Dit systeem biedt verschillende voordelen, waaronder flexibiliteit, samenwerking, optimalisatie van middelen en mobiliteit. Medewerkers kunnen een bureau kiezen dat past bij hun behoeften op een bepaalde dag, dichtbij collega’s zitten om samenwerking te bevorderen, en ervoor zorgen dat de beschikbare ruimte efficiënt wordt benut. Deskbooking is ideaal voor organisaties die streven naar een dynamische en aanpasbare werkomgeving.

Wayfinding

Wayfinding is van essentieel belang voor een positieve gebruikerservaring en het verminderen van stress bij bezoekers. Het omvat strategieën en hulpmiddelen om mensen te helpen navigeren in onbekende ruimtes. Cognitieve kaarten, mentale representaties van de omgeving, spelen een belangrijke rol bij wayfinding. Door rekening te houden met cognitieve kaarten bij het ontwerpen van wayfinding-systemen, zoals duidelijke bewegwijzering, herkenningspunten en consistente visuele aanwijzingen, kunnen bezoekers gemakkelijk de weg vinden en hun bestemming bereiken. Investeer in een goed doordachte wayfinding-strategie om de tevredenheid van bezoekers te vergroten en herhaalbezoeken te stimuleren.

Wij leveren workspace oplossingen voor:

Bedrijfsleven

Hotels en conferentiecentra

Onderwijs

Overheid

Wat kunnen we voor u betekenen?

Neem contact op voor meer informatie of maak een vrijblijvende afspraak op uw locatie.
Natuurlijk bent u ook welkom in onze showroom.
CONTACT OPNEMEN