Muziek in uw bedrijf

Achtergrondmuziek en omroep installaties voor uw kantoor, kantine, bedrijfshal, werkplaats en magazijn

Geluidsinstallatie fabriekshal

Achtergrondmuziek draagt bij aan de werksfeer en de productiviteit op de werkvloer. Mits de geluidsinstallatie goed geregeld is.

Zowel in de productieruimte en magazijnen, als in de kantoren.

Wij leveren en installeren optimale geluidsinstallaties

Kwalitatief goed, betrouwbaar én betaalbaar! En minstens zo belangrijk: slim geïnstalleerd zodat u en uw medwerkers er geen omkijk naar hebben. Denk aan automatische aan/uit tijden en vastgestelde volumes.

Graag adviseren wij u over de toepassing van een centrale geluidsinstallatie binnen uw bedrijf. Wist u trouwens dat een centrale geluidsinstallatie een eenmalige investering is die niet alleen voor muziek geschikt is, maar ook voor omroepen en de weergave van signalering of alarmering?

VRAAG INFORMATIE AAN

Wat is een goede geluidsinstallatie?

Een goede geluidsinstallatie is afgestemd op de ruimte(s). Het type luidspreker, de indeling en eventueel apart regelbare zones.

Qua muziekbron is onze internetradio vaak ideaal: Betrouwbaar, betaalbaar en uitgerust met diverse slimme functionaliteiten. Zo kunt u de radio via een browser op uw PC bedienen en kan deze tot in detail geconfigureerd worden qua volumes, zenders en schema’s.

VRAAG INFORMATIE AAN
geluidsinstallatie VAV divers

Wij leveren geluidsinstallaties voor:

Enthousiast team

Met een hecht team van 3 vaste krachten en enkele part-timers werken wij dagelijks aan nieuwe en bestaande geluidsinstallaties en presentatiesystemen bij o.a. bedrijven, overheid en verenigingen.

Wij zijn gevestigd in Delden (Twente, OV) met onze showroom, kantoor, werkplaats en magazijn.

Joost en Tim van C&S

''Sounds like your Vision''

vacature av monteur installatie service

Vakkundige installatie

Wij dragen zorg voor vakkundige montage van uw installatie. Onze monteurs werken nauwkeurig en netjes volgens de VCA richtlijnen en de NEN1010 norm.

Als vanzelfsprekend werken wij uitsluitend met kwalitatief goed en gekeurd gereedschap en staat veiligheid hoog in het vaandel.

Wij realiseren uw project graag van A tot Z. Desgevraagd blijkt ook de samenwerking met bouwbegeleiders, E-installateurs en ICT specialisten.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Showroom

In onze showroom staan diverse oplossingen demoklaar opgesteld en geven een goed beeld van de laatste ontwikkelingen op het gebied van audiovisuele techniek.

Van geluidsinstallaties voor muziek en omroep, tot de audiovisuele inrichting van presentatieruimtes en geavanceerde maar supereenvoudige bedieningsmogelijkheden.

Van maandag t/m vrijdag bent je van harte welkom in onze showroom, daarbuiten maken we graag een afspraak.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Neem contact op voor informatie of maak vrijblijvend een afspraak op uw locatie. Natuurlijk bent u ook welkom in onze showroom.