Muziek in uw bedrijf

Achtergrondmuziek en omroep installaties voor uw kantoor, kantine, bedrijfshal, werkplaats en magazijn

Geluidsinstallatie fabriekshal

Achtergrondmuziek draagt bij aan de werksfeer en de productiviteit op de werkvloer. Mits de geluidsinstallatie goed geregeld is.
Muziek beïnvloedt ook het koopgedrag van uw klanten. Muziek zorgt voor beleving in de horeca en recreatiebedrijf. Muziek vormt mede uw visitekaartje.

Wij leveren en installeren optimale geluidsinstallaties!

Graag adviseren wij u over de meerwaarde van achtergrondmuziek voor uw organisatie. Maar wist u dat een goede centrale geluidsinstallatie een eenmalige investering is die niet alleen voor muziek geschikt is, maar ook voor omroepen en weergave van signalering of alarmering?

VRAAG INFORMATIE AAN

Wij leveren geluidsinstallaties voor:

Enthousiast team

Met een hecht team van 3 vaste krachten en enkele part-timers werken wij dagelijks aan nieuwe en bestaande geluidsinstallaties en presentatiesystemen bij o.a. bedrijven, overheid en verenigingen.

Wij zijn gevestigd in Delden (Twente, OV) met onze showroom, kantoor, werkplaats en magazijn.

Joost en Tim van C&S

''Sounds like your Vision''

installatieservice

Vakkundige installatie

Wij dragen zorg voor vakkundige montage van uw installatie. Onze monteurs werken nauwkeurig en netjes volgens de VCA richtlijnen en de NEN1010 norm.

Als vanzelfsprekend werken wij uitsluitend met kwalitatief goed en gekeurd gereedschap en staat veiligheid hoog in het vaandel.

Wij realiseren uw project graag van A tot Z. Desgevraagd blijkt ook de samenwerking met bouwbegeleiders, E-installateurs en ICT specialisten.

Showroom

In onze showroom staan diverse oplossingen demoklaar opgesteld en geven een goed beeld van de laatste ontwikkelingen op het gebied van audiovisuele techniek.

Van geluidsinstallaties voor muziek en omroep, tot de audiovisuele inrichting van presentatieruimtes en geavanceerde maar supereenvoudige bedieningsmogelijkheden.

Van maandag t/m vrijdag bent je van harte welkom in onze showroom, daarbuiten maken we graag een afspraak.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Neem contact op voor informatie of maak vrijblijvend een afspraak op uw locatie. Natuurlijk bent u ook welkom in onze showroom.