Over C&S Audiovisueel

Dé audiovisueel specialist in Oost-Nederland

Wij leveren en installeren geluidsinstallaties en professionele systemen voor presentatie en communicatie. Audiovisuele techniek die bijdraagt aan de verstaanbaarheid, zichtbaarheid, sfeer en productiviteit op de werkvloer.

Een persoonlijk advies, snelle levering volgens afspraak en vakkundige installatie op elke locatie in Nederland.

Daarbij kunt u rekenen op service en onderhoud aan uw bestaande installatie.

 

Wat kunnen we voor u betekenen?

Persoonlijke service

Met ons hechte team van 3 vaste krachten en enkele part-timers werken we continu aan nieuwe en bestaande geluidsinstallaties en presentatiesystemen bij bedrijven en uiteenlopende organisaties en instellingen. Altijd met persoonlijke service en maatwerk oplossingen die perfect aansluiten bij de wensen en verwachtingen van de klant.

Wij zijn gevestigd in Delden (Twente, OV) met onze showroom en kantoor, werkplaats en magazijn.

Joost en Tim van C&S

''Sounds like your Vision''

installatieservice

Vakkundige installatie

Wij dragen zorg voor vakkundige montage van uw installatie. Onze monteurs werken nauwkeurig en netjes volgens de VCA richtlijnen en de NEN1010 norm.

Als vanzelfsprekend werken wij uitsluitend met kwalitatief goed en gekeurd gereedschap en staat veiligheid hoog in het vaandel.

Wij realiseren uw project graag van A tot Z. Desgevraagd blijkt ook de samenwerking met bouwbegeleiders, E-installateurs en ICT specialisten.

Showroom

In onze showroom staan diverse oplossingen demoklaar opgesteld. Deze geven een goed beeld van de mogelijkheden en laatste ontwikkelingen op het gebied van audiovisuele techniek.

Van geluidsinstallaties voor muziek en omroep, tot de audiovisuele inrichting van presentatieruimtes en geavanceerde maar supereenvoudige bedieningsmogelijkheden.

Van maandag t/m vrijdag ben je van harte welkom in onze showroom, daarbuiten maken we graag een afspraak.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Neem contact op voor meer informatie of maak een vrijblijvende afspraak op uw locatie.
Natuurlijk bent u ook welkom in onze showroom.
CONTACT OPNEMEN BEKIJK PROJECTEN