Over C&S Audiovisueel

Dé audiovisueel specialist van Oost-Nederland

Wij realiseren audiovisuele techniek die u in staat stelt te overtuigen!

Verwacht van ons: nuchter & deskundig advies, snelle levering volgens afspraak en vakkundige installatie op elke locatie in Nederland. Daarnaast zijn wij beschikbaar voor service en onderhoud aan uw bestaande installatie.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Persoonlijke service

Met een hecht team van 3 vaste krachten en enkele part-timers werken wij continu aan nieuwe en bestaande geluidsinstallaties en presentatiesystemen bij bedrijven en uiteenlopende organisaties en instellingen.

Altijd met persoonlijke service en maatwerk oplossingen die perfect aansluiten bij de wensen en verwachtingen van de klant.

Wij zijn gevestigd in Delden (OV) met onze showroom en kantoor, volledig uitgeruste technische werkplaats en voorraadhoudend magazijn.

''Sounds like your Vision''

installatieservice

Vakkundige installatie

Wij verzorgen vakkundige montage van uw installatie. Onze ervaren en gecertificeerde monteurs werken volgens de geldende normen, waaronder VCA richtlijnen en NEN1010 norm.

Onze AV technici werken uitsluitend met kwalitatief goed en gekeurd gereedschap en hebben veiligheid hoog in het vaandel.

Wij realiseren uw project graag van A tot Z. Dit doen we even vaak zelfstandig als in samenwerking met bouwbegeleiders, E-installateurs of ICT bedrijven.

Showroom

In onze showroom staan diverse oplossingen demoklaar opgesteld. Deze geven een goed beeld van de mogelijkheden en laatste ontwikkelingen op het gebied van audiovisuele techniek.

Van geluidsinstallaties voor muziek en omroep, tot de audiovisuele inrichting van presentatieruimtes en geavanceerde maar supereenvoudige bedieningsmogelijkheden.

Van maandag t/m vrijdag ben je van harte welkom in onze showroom, daarbuiten maken we graag een afspraak.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Neem contact op voor meer informatie of maak een vrijblijvende afspraak op uw locatie.
Natuurlijk bent u ook welkom in onze showroom.
CONTACT OPNEMEN BEKIJK PROJECTEN