Geluidsinstallatie voor de hotspot in Deventer

Bij Valencia Deventer komt van alles samen: een geweldige entourage, een fantastische sfeer, de beste hapjes en drankjes én een indrukwekkend geluidssysteem.

Multifunctionele geluidsinstallatie

Het ruime terras, de vide, balkon en opvallende bar zijn elk voorzien van achtergrondmuziek. En zodra de tafels en stoelen aan de kant gaan staat het systeem garant voor topgeluid bij feesten en partijen. De professionele DJ-Set en inprikpunten voor artiesten en bands behoren hierbij tot de vaste uitrusting.

Eenvoud door automatisering

De installatie is uitgerust met een dag- en avond-preset, zodat in alle ruimtes altijd het juiste geluidsniveau wordt weergegeven.

Alle benodigde functies zijn beschikbaar via één overzichtelijk bedienpaneel achter de bar, die desgewenst ook via een app op een mobiel apparaat kan worden bediend.

Technische apparatuur, zoals versterkers, mixers en processors, bevinden zicht in een afgesloten technische ruimte zodat de gebruiker hier geen omkijken naar heeft.

 

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor úw horecabedrijf? Bel ons op 074-3490268 (kantooruren) of mail info@cs-av.nl voor vrijblijvend advies!

Relatie: Valencia Deventer | Datum oplevering: 2022 | Categorie: Geluidsinstallaties voor Horeca

CONTACT OPNEMEN