Narrowcasting

Wat is narrowcasting

Narrowcasting is een gerichte communicatiemethode waarbij specifieke informatie, berichten of mediacontent worden uitgezonden naar een beperkt en specifiek publiek. Het verschilt van broadcasting, waarbij informatie breed wordt verspreid naar een divers publiek. Narrowcasting wordt toegepast in locaties zoals winkels, hotels, restaurants, wachtkamers en luchthavens, met als doel gerichte informatie te verstrekken aan mensen op die specifieke locatie. Het kan tekst, afbeeldingen, video’s, nieuws, advertenties en meer bevatten en wordt weergegeven op schermen of digitale borden. Narrowcasting verbetert de communicatie met het publiek, vergroot de betrokkenheid en levert relevante informatie op het juiste moment en de juiste plaats. Het stelt organisaties in staat hun boodschap effectief over te brengen en de inhoud dynamisch aan te passen aan de behoeften van het publiek.

Deskbooking

Deskbooking is een efficiënt en flexibel systeem voor het reserveren van bureaus of werkplekken op kantoren of andere werkplekken. Met deskbooking kunnen medewerkers hun gewenste bureau selecteren en reserveren op basis van hun behoeften en voorkeuren. Dit systeem biedt verschillende voordelen, waaronder flexibiliteit, samenwerking, optimalisatie van middelen en mobiliteit. Medewerkers kunnen een bureau kiezen dat past bij hun behoeften op een bepaalde dag, dichtbij collega’s zitten om samenwerking te bevorderen, en ervoor zorgen dat de beschikbare ruimte efficiënt wordt benut. Deskbooking is ideaal voor organisaties die streven naar een dynamische en aanpasbare werkomgeving.

Wayfinding

Wayfinding is van essentieel belang voor een positieve gebruikerservaring en het verminderen van stress bij bezoekers. Het omvat strategieën en hulpmiddelen om mensen te helpen navigeren in onbekende ruimtes. Cognitieve kaarten, mentale representaties van de omgeving, spelen een belangrijke rol bij wayfinding. Door rekening te houden met cognitieve kaarten bij het ontwerpen van wayfinding-systemen, zoals duidelijke bewegwijzering, herkenningspunten en consistente visuele aanwijzingen, kunnen bezoekers gemakkelijk de weg vinden en hun bestemming bereiken. Investeer in een goed doordachte wayfinding-strategie om de tevredenheid van bezoekers te vergroten en herhaalbezoeken te stimuleren.

Wij leveren workspace oplossingen voor:

Bedrijfsleven

Hotels en conferentiecentra

Onderwijs

Overheid

Wat kunnen we voor u betekenen?

Neem contact op voor meer informatie of maak een vrijblijvende afspraak op uw locatie.
Natuurlijk bent u ook welkom in onze showroom.
CONTACT OPNEMEN