Geluidsinstallaties voor onderwijs

Geluid, beeld en licht in de aula

geluidsinstallatie

Neem uw centrale ruimte, aula of kantine in gedachten, maar dan met een geluidsinstallatie en presentatiesysteem die met slechts één druk op de knop exact doet wat nodig is. Of het nu gaat om een korte toespraak met een microfoon, of een wervelend optreden met livemuziek en lichtshow: Door een centraal bedieningspaneel aan uw installatie toe te voegen kunt u uw apparatuur snel en intuïtief bedienen. Naast een stuk bedieningsgemak schept dit ook betrouwbaarheid: geen foute instellingen of overbodige knoppen die verkeerd kunnen staan.

Geluid van klaslokaal tot gymzaal
Onze oplossingen zijn ook geschikt voor andere toepassingen binnen uw school, zoals lokalen, gymzalen of wellicht ook de buitenruimte. Eigenlijk overal waar mensen samenkomen is een goed werkende beeld- en geluidsinstallatie van groot belang!
Graag kijken we samen met u naar een mogelijke upgrade voor uw huidige situatie. Uiteraard geheel op basis van uw eigen wensen, situatie en budget.

Wat kunt u van ons verwachten?

Kwaliteit
Hoge beeldkwaliteit en betrouwbaarheid

Gebruiksvriendelijk
Eénknopsbediening, automatische functies en diverse slimme functionaliteiten.

Optimale prijs-kwaliteit
Door onze kennis, ervaring én een geweldig assortiment in geluidsapparatuur komen wij tot doeltreffende oplossingen van optimale kwaliteit binnen vrijwel elk budget.

Vakkundige installatie
Naast advies en levering installeren en servicen wij volgens de geldende normen en veiligheidseisen.

Geluidsinstallatie school

Projecten in deze categorie