Licht installaties voor sport en recreatie

Zorgeloos en overtuigend presenteren binnen uw organisatie.

lichtinstallatie bowlingbaan

Sfeer en disco verlichting voor dans, fitness en spinning

Doeltreffende ‘show’ verlichting bij een uurtje keihard spinnen of zumba of dans is echt een meerwaarde voor de groep. Wij zorgen voor een mooi ‘plaatje’, maar ook voor de technisch betrouwbare installatie en de eenvoud in het bedienen.

Eenvoudig te bedienen verlichting in de sportzaal en danszaal

Een sport- of dans-instructeur is natuurlijk geen DJ of Lightjockey. En al helemaal geen techneut. Daarom zijn grote mengtafels met knoppen, schuiven en schakelaars wel het laatste waar hij of zij op zit te wachten.

Om een licht installatie, maar ook de audio en eventueel beeldschermen, wél goed te laten functioneren, zorgen wij dat alle apparatuur naadloos met elkaar samenwerkt en super eenvoudig te bedienen is. Met één druk op de knop een lichtshow instarten of een sfeer kiezen, zo simpel kan het zijn!

Wat kunt u van ons verwachten?

Kwaliteit
Hoge beeldkwaliteit en betrouwbaarheid

Gebruiksvriendelijk
Eénknopsbediening, automatische functies en andere slimme functionaliteiten.

Optimale prijs-kwaliteit
Door kennis, ervaring én een geweldig assortiment in verlichting komen wij tot doeltreffende oplossingen van optimale kwaliteit binnen vrijwel elk budget.

Vakkundige installatie
Naast advies en levering installeren en onderhouden wij uw installatie volgens de geldende normen en veiligheidseisen. Ook bieden wij inruilmogelijkheden.

lichtinstallatie sportschool

Projecten in deze categorie