Geluidsinstallatie in kantoor en fabriek

Deltex – Specialist in slaapcomfort – produceert al ruim 50 jaar beddengoed vanuit hun eigen productielocatie in Nederland. Naast de fabriek zijn hier kantoren, ateliers, magazijn en expeditie gevestigd.

Geheel op maat hebben wij voor Deltex een geluidsinstallatie ontworpen en geïnstalleerd, bestaande uit ruim 50 luidsprekers, verdeeld over diverse zones. Alle bedrijfsruimtes worden zodoende gelijkmatig voorzien van achtergrondmuziek, wat de sfeer en productiviteit op de werkvloer ten goede komt!

Naast achtergrondmuziek kunnen oproepen door het gehele pand worden gedaan. Het systeem bevat ook een tijdschema waarmee behalve start- en stoptijden van de muziek ook de pauzesignalering voor het personeel staan ingepland.

De centrale apparatuur is geplaatst in de serverkast en regelt naast doorlopend muziek via een programmeerbare internetradio ook de planning en weergave van de pauze-bel en de dagelijkse start- en eindtijden van de muziek. Op kantoor is een omroepmicrofoon geplaatst met omroepmogelijkheid door het gehele pand.

Relatie: Deltex | Datum oplevering: augustus 2017 | Categorie: Geluidsinstallaties bedrijfshal | Geluidsinstallaties kantoor

CONTACT OPNEMEN