100% Werken, 100% Genieten!

Na grondig (ver)bouwen is de nieuwe presentatie- en vergaderruimte in het kantoor van Online Academie B.V. helemaal gereed.

Uitgerust met de nieuwste techniek op gebied van Audio en Video. Geheel hybride geschikt voor webinars, video-conferencing, Teams meetings en professionele video-interviews voor online trainingen.

Een heerlijke multifunctionele plek. 100% werken, 100% genieten! Want behalve presenteren en informeren is de ruimte ingericht om met klanten en relaties te genieten van lunches en borrels in een sfeervolle entourage.

Bij Online Academie vindt men namelijk dat er ondanks de praktische voordelen van communicatie op afstand, er niets gaat boven elkaar écht ontmoeten!

Volledig geïntegreerde AV systemen

Camera’s, microfoons, een krachtig geluidssysteem, subtiele achtergrondmuziek, sfeerverlichting en eenvoudige bedieningsmogelijkheden. Een bedienpaneel in de tafel, een touchscreen aan de wand en diverse web-based regiemogelijkheden zorgen dat de gebruiker alle mogelijkheden binnen handbereik heeft en met enkele handelingen kan afstemmen op de gebruikstoepassing.

Multifunctioneel
Van sfeervolle dinerzaal tot professioneel uitgeruste hybride spreekruimte voor webinars, videovergaderingen en online trainingen. Deze ruimte biedt het állemaal!

Benieuwd naar de mogelijkheden binnen uw bedrijf?

Bel ons vrijblijvend op 074-3490268 of mail info@cs-av.nl voor praktisch advies en een heldere offerte.

CONTACT OPNEMEN